Scribe AI-agenten drives av Claude, en modell utviklet av Anthropic. Som all KI kan den ta feil, og det står også på linjen under meldingsfeltet: “AI can be wrong. Check before you publish.”
Hvor finner du Scribe AI-agenten?
- Spør AI-knappen sitter nederst til høyre på hver side når du er logget inn. Den åpner et panel som er festet til høyre på skjermen, og som blir fullbredt i et smalt vindu.
- Hurtigtasten er ⌘J på Mac og Ctrl+J på Windows. Den åpner panelet, eller tar deg tilbake til meldingsfeltet. Esc lukker panelet.
- I signatureditoren sitter Spør AI-knappen ved siden av egenskapssidepanelet.
- På Smartfield-siden starter en Spør AI-knapp en samtale om Smartfields.
Hva kan Scribe AI-agenten gjøre?
Endringer ber om godkjenning først
Utenfor redigeringsverktøyet viser hver endring et godkjenningskort som forklarer med enkle ord hva som vil skje, for eksempel “Publish the signature Sales 2026 to 14 mailboxes”. Ingenting endres før du klikker på Yes, do it. Klikker du på No, prøver ikke Scribe AI-agenten den endringen igjen i samtalen. Scribe AI-agenten kan, med din godkjenning:- Opprette, redigere, duplisere og slette signaturer og deres varianter
- Velge hvem som får en signatur, og deretter publisere og installere den. Kortet oppgir hvor mange postkasser den når.
- Legge til og redigere kolleger, og synkronisere dem fra katalogen din
- Opprette og redigere Smartfields, mapper og bilder i mediebiblioteket
- Opprette, redigere, planlegge, sette på pause og gjenoppta kampanjer som ikke sender e-post til kollegene dine
I signatureditoren
I redigeringsverktøyet endrer Scribe AI-agenten utkastet rett foran deg mens du ser på, så det finnes ikke noe godkjenningskort: alle endringer kan angres med Undo. Start med ett av forslagene, Describe the signature you want, Build it from a screenshot eller Rebuild it from pasted HTML, eller skriv din egen forespørsel. Scribe AI-agenten publiserer aldri fra redigeringsverktøyet: du publiserer selv når designet er riktig.Hjelp fra supportteamet vårt
Ber du om å snakke med en person, spør om fakturering eller juridiske forhold, eller mislykkes Scribe AI-agenten to ganger med det samme spørsmålet, setter den deg over til supportteamet vårt. Den skriver en kort melding som oppsummerer samtalen, og åpner supportchatten med den, så du slipper å forklare alt på nytt. Du leser meldingen og sender den selv.Hvem kan bruke Scribe AI-agenten?
Scribe AI-agenten er for eiere og administratorer av et arbeidsområde. Personer med rollen Member ser ikke Ask AI-knappen. Se Medlemmer for å finne ut hva hver rolle kan gjøre. Hvis panelet ikke kan åpnes, forteller det deg hvorfor:Hva gjør Scribe-AI-agenten aldri?
Noen handlinger er alltid ditt ansvar, uansett hva du ber om. Scribe-AI-agenten vil aldri:- Endre fakturering eller abonnementet ditt
- Slette arbeidsområdet ditt
- Administrere medlemmer i arbeidsområdet eller deres roller
- Sette opp SSO eller domener
- Sende invitasjoner eller varsler til kollegene dine, inkludert kampanjer som sender dem e-post
- Slette i bulk
Hvilke begrensninger har Scribe-AI-agenten?
Når du når en grense, viser panelet når Scribe-AI-agenten blir tilgjengelig igjen. Dager og måneder tilbakestilles kl. 00:00 UTC.
Panelet beholder din siste samtale i denne nettleseren. Det finnes ingen liste over tidligere samtaler, og en annen nettleser eller datamaskin starter en ny.
Hva skjer med samtalene dine?
- Hva Scribe-AI-agenten bruker. Meldingene dine, bildene og HTML-koden du legger til, siden du er på, arbeidsområdedataene den leser for å svare deg eller gjøre en endring, og svarene den gir.
- Hvem som ser dem. En samtale er privat for deg, i arbeidsområdet der du startet den. Andre medlemmer av arbeidsområdet kan ikke åpne den.
- Hvem som behandler dem. Svarene skrives av Anthropics Claude-modell. Anthropic er en av våre underdatabehandlere og bruker ikke samtalene dine til å trene modellene sine. Det gjør ikke vi heller.
- Hvor lenge de oppbevares. En samtale og bildene i den slettes 90 dager etter den siste meldingen. Bilder du har lagret i mediebiblioteket ditt, blir værende der. Vi fører også en logg over hver utveksling for å følge med på kvalitet, kostnader og feil: innholdet i loggen slettes etter 30 dager.
- Slik sletter du en samtale med en gang. Klikk på Slett samtale (søppelbøtteikonet) øverst i panelet. Samtalen og bildene i den slettes umiddelbart.
- Hvordan vi bruker dem. For å levere Scribe-AI-agenten, rette feil og forbedre Scribe og Scribe-AI-agenten. Teamet vårt kan lese samtaler for dette formålet. Personopplysninger fjernes før et utdrag deles i våre interne verktøy.
Ny samtale starter en ny samtale, men sletter ikke den forrige, som deretter slettes etter 90 dager. For å fjerne en samtale umiddelbart, klikk Slett samtale først.
Hvordan rapporterer jeg et problem?
- Vurder et svar. Under hvert svar klikker du på tommel opp (Godt svar) eller tommel ned (Dårlig svar).
- Rapporter et problem. Under et svar klikker du på Rapporter et problem, beskriver hva som gikk galt, og klikker på Send. Rapporten din når teamet vårt med en referanse til samtalen, så du trenger ikke å kopiere den.
- Si fra til Scribe AI-agenten. Fortell at noe ikke fungerer. Scribe AI-agenten stiller noen spørsmål om hva som skjedde, og tilbyr å sende en rapport til teamet vårt. Den sender ingenting med mindre du sier ja.
- Snakk med et menneske. Be om det, så forbereder Scribe AI-agenten en melding til kundestøtteteamet vårt. Du kan også når som helst klikke på Send melding til kundestøtte i menyen Få hjelp.
Relaterte artikler
- Medlemmer: rollene som avgjør hvem som kan bruke Scribe AI-agenten.
- Oversikt over redigeringsverktøyet: redigeringsverktøyet der Scribe AI-agenten lager signaturene dine.
- Underleverandører: selskapene som behandler data for Scribe, inkludert Anthropic.
- Scribe MCP-server: koble din egen AI-assistent, som Claude eller ChatGPT, til Scribe.