Skip to main content
Wykonaj te kroki, aby zsynchronizować jednostki organizacyjne, grupy i członków zespołu z Google Workspace ze Scribe.
Wybierz tylko tych członków zespołu, których chcesz zsynchronizować ze Scribe.
Zmiany w Google Workspace synchronizują się ze Scribe automatycznie.
Certyfikat SOC 2 Type II. Twoje dane są bezpieczne.

Przewodnik instalacji

Wymagania wstępne

  • Konto Scribe z dostępem administratora
  • Konto Google Workspace z uprawnieniami Super Admin
1

Połącz integrację z Google Workspace

Zaimportuj wybranych członków zespołu z Google Workspace. Decydujesz, kto zostanie zsynchronizowany.
Aby zainstalować tę integrację, musisz mieć uprawnienia Super Admin w Google Workspace.
Kliknij Connect Google Workspace, aby rozpocząć konfigurację.
Przycisk Connect Google Workspace w konfiguracji członków zespołu w Scribe
2

Wybierz konto, które chcesz zsynchronizować ze Scribe

Okno wyboru konta Google
3

Zaloguj się na swoje konto

Logowanie do Scribe przez Google
4

Zaakceptuj wszystkie zakresy uprawnień

Scribe spełnia wymogi SOC 2 Type II. Zakresy, z których korzystamy w Google API, znajdziesz tutaj. Nie wysyłamy ani nie odczytujemy twoich e-maili.
Wybór zakresów Google API
5

Wybierz członków zespołu do synchronizacji ze Scribe

Wybierz członków zespołu z listy, jednostek lub grup. Zdecyduj, których zaimportować teraz, bo kolejnych dodasz później. Ich dane także są synchronizowane, dzięki czemu później wypełnisz automatycznie ich podpisy za pomocą Smartfield.
Okno dialogowe synchronizacji członków zespołu
6

Gotowe, członkowie zespołu są zsynchronizowani ze Scribe

Przejdź do Signatures, aby przypisać członków zespołu i utworzyć ich podpisy. Przyszłe zmiany w twoim Google Workspace będą automatycznie synchronizowane ze Scribe (nowi pracownicy, zmiany stanowisk itp.).
Potwierdzenie synchronizacji członków zespołu

Powiązane artykuły