Skip to main content
Wanneer Scribe je Zoho Mail-organisatie niet meer kan bereiken, toont de integratie Toegang verloren en stuurt Scribe een e-mail naar de beheerders van je Workspace. Handtekeningen kunnen niet worden geïnstalleerd of bijgewerkt en de teamledensynchronisatie stopt, totdat een beheerder Zoho Mail opnieuw verbindt.

Waarom Scribe de toegang verliest

Scribe handelt met de autorisatie die de beheerder gaf bij het verbinden van Zoho Mail. Die autorisatie werkt niet meer wanneer:
  • de beheerder die Zoho Mail heeft verbonden geen Super Admin of Admin van de organisatie meer is;
  • het Zoho-account van die beheerder is gedeactiveerd of verwijderd;
  • Scribe is verwijderd uit de verbonden apps van het Zoho-account van die beheerder.

Zoho Mail opnieuw verbinden

Je hebt een Super Admin- of Admin-account in Zoho Mail nodig om opnieuw te verbinden. Nodig iemand van IT uit als je zelf geen beheerder bent.
1

Open de Zoho Mail-integratie in Scribe

Ga in Scribe naar Integraties en open Zoho Mail, onder Handtekeningen of Teamleden: welke van beide Toegang verloren toont.
2

Verbind Zoho Mail opnieuw

Klik op Connect Zoho Mail, meld je aan met een beheerdersaccount van dezelfde organisatie en accepteer de scopes. Scribe behoudt je instellingen en, voor teamleden, je selectie.
3

Installeer de handtekeningen opnieuw

Zodra de handtekeningen opnieuw verbonden zijn, installeer je handtekeningen opnieuw om elk teamlid bij te werken.
Als beide integraties Toegang verloren tonen, verbind ze dan allebei opnieuw: teamleden en handtekeningen worden apart verbonden.

Gerelateerde artikelen